Endoscopen

Endoscopen herstellingen en onderhoud.

Continuïteit is cruciaal voor een ziekenhuis of een medische dienst. Een defecte endoscoop brengt de voortdurende zorgverlening in gedrang. Daarom is een kwalitatieve, snelle oplossing onmisbaar voor alle betrokken partijen, en in de eerste plaats voor de patiënt.

Onze procedure voor een snelle en doeltreffende herstelling van uw endoscoop

1

De aanvraag

2

Het vervangtoestel

Wanneer u uw endoscoop onmiddellijk nodig heeft voor de voortzetting van uw dienstverlening, bezorgen wij een gelijkaardig vervangtoestel en leveren het af in het lokaal waar u het nodig heeft. De defecte endoscoop nemen we op zijn beurt mee naar ons atelier. U kan ons steeds contacteren voor een overzicht van de beschikbare vervangtoestellen.

3

Het onderzoek

Een kleine herstelling of een volledige check-up? Wij onderzoeken uw endoscoop en adviseren u over de verschillende opties:

  • Bij een basisherstelling maken we de endoscoop klinisch in orde voor onmiddellijk gebruik. Zo heeft u zo snel mogelijk uw eigen toestel terug.
  • Een volledige check-up van het toestel kan raadzaam zijn om eventuele toekomstige gebreken op te sporen.
4

De herstelling

Alle toestellen worden steeds hersteld en onderhouden door onze eigen technici in onze werkplaats in Waterloo, ongeacht het merk of type.

5

Uitgangscontrole en levering

Wij leveren uw toestel op de door u gekozen locatie. Dankzij onze snelle en kwaliteitsvolle service kunt u opnieuw uw zorgverlening hervatten met uw vertrouwde endoscoop, met een uitgebreide garantie op de herstellingen. Na elke herstelling bezorgen wij ook een servicerapport van uw toestel.

Onderhoud van endoscopen: beter voorkomen dan genezen

Een endoscoop is een waardevol, maar ook een fragiel instrument. Een regelmatig en grondig onderhoud is daarom belangrijk. Ook wanneer zich geen acuut probleem voordoet of geen dringende herstelling nodig is, is het raadzaam uw apparaat regelmatig te controleren.
Medical Precision werkt met alle gangbare merken en types van endoscopen, zoals Olympus, Pentax, Fujinon, Wolf, Storz en S&N. Onze dienstverlening betrekt zowel optieken als endoscopen met een grotere diameter zoals gastroscopen, coloscopen en duodenoscopen. Ook voor de kleinere endoscopen zoals cystoscopen, bronchoscopen, uretrorenoscopen en laryngoscopen kunt u beroep doen op onze service.
Kies voor een éénmalig onderhoud of ga voor volledige gemoedsrust met ons onderhoudscontract op maat. Bovendien voorziet Medical Precision bij een defect steeds een vervangtoestel, zodat u zelfs tijdens de herstellingsprocedure de zorg voor uw patiënten kunt verderzetten.