Over Medical Precision

U zoekt een betrouwbare partner om uw endoscopenpark duurzaam op punt te stellen? Naast de vlotte en flexibele dienstverlening zijn er nog drie redenen waarom steeds meer (medische) professionals en ziekenhuizen voor Medical Precision kiezen.

 

 

1. Eigen hersteldienst

Een defect aan uw toestel komst steeds ongelegen. Een snelle vervanging is vereist. Door onze eigen hersteldienst kunnen wij kleine herstellingen zeer snel uitvoeren. Alle herstellingen gebeuren lokaal, in ons eigen atelier en door onze eigen technici. Die nabijheid laat ons toe de herstelling van dichtbij op te volgen en kwaliteit én efficiëntie te garanderen. 

 

 

2. One stop shop

Wij werken merkoverkoepelend. Daardoor kunt u bij Medical Precision terecht voor de herstelling en het onderhoud van endoscopen van alle courante kwaliteitsmerken zoals Olympus, Pentax, Wolf, Storz, Fujinon... U vindt in ons met andere woorden één partner voor al uw toestellen. 

 

 

3. Allround partner

Medical Precision staat niet alleen in voor kwaliteitsvolle herstellingen en onderhoud van endoscopen. Wij staan u bij met strategisch advies over het beheer van uw endoscopenpark en kunnen u bijstaan bij verkoop, verhuur en overname van endoscopen. 

Daarnaast verdelen wij een ruim aanbod aan ISO-gecertificeerde disposables. Met dit kwaliteitsvolle gamma aan disposables vermijdt u schade tijdens de reinigingscyclus. Zo verlengt u de levensduur van het toestel en kiest u voor een kostenbeparende oplossing.

 

Meer informatie? Contacteer ons met uw concrete vraag.