Herstelling endoscopen

Een defecte endoscoop brengt de continuïteit van de medische dienstverlening in uw ziekenhuis of op uw dienst in het gedrang. Een grondige én snelle oplossing is voor alle betrokken partijen - en in de eerste plaats voor de patiënt - van het allergrootste belang. Medical Precision speelt daarom kort op de bal met een snelle en effectieve dienstverlening. 


 

 

 

Onze eenvoudige procedure voor een doeltreffende herstelling

 

1/ Vraag de herstelling aan

U vraagt de herstelling van uw endoscoop aan:

 

Wij treffen onmiddellijk de nodige maatregelen voor het transport en zetten alvast het vervangtoestel van uw keuze klaar.

 

2/ Vervangtoestel

Indien gewenst leveren we een gelijkwaardig vervangtoestel. We leveren dit toestel op de exacte plaats van uw keuze (het juiste gebouw, op het juiste verdiep en in het juiste lokaal). De defecte endoscoop nemen we gelijktijdig mee naar ons atelier. U kan ons steeds contacteren voor een overzicht van de beschikbare vervangtoestellen.

 

3/ Basisherstelling of volledig nazicht?

Op basis van een grondige analyse maken we de offerte op. Indien mogelijk maken we een dubbele offerte op waarin we u adviseren over uw opties:

  • U kunt voor een basisherstelling kiezen, waarbij we het toestel klinisch in orde maken. U beschikt binnen de kortst mogelijk termijn opnieuw over uw toestel. 
  • Het kan evenwel ook interessant zijn om meteen een volledige check-up van het toestel te laten uitvoeren. 

 

4/ Herstelling in eigen atelier

Een team van ervaren technici staat in voor de herstelling van uw endoscoop. De toestellen worden steeds onderhouden in onze eigen werkplaats in Waterloo. Ongeacht merk of type.

 

5/ Uitgangscontrole en levering

Wij leveren uw toestel af op de exacte plaats en tijd van uw keuze. Dankzij onze snelle én kwaliteitsvolle dienstverlening kunt u opnieuw met uw vertrouwde toestel aan de slag. U geniet een uitgebreide garantie op de herstellingen.