Deel in onze kennis

Nu de gezondheidsbudgetten in toenemende mate onder druk staan, merken we dat er steeds meer nood is aan merkonafhankelijk strategisch advies. Door onze jarenlange ervaring met alle courante merken en types van endoscopen zijn wij perfect geplaatst om u te helpen om doordachte keuzes te maken in het beheer van uw endoscopenpark. 

We delen onze expertise met ziekenhuizen, artsen, biotechnische-,  en aankoopdiensten en staan hen bij om kwalitatieve gezondheidszorg te doen rijmen met een kostenefficiënt beleid.

 

 

Inventarisatie en periodieke rapportering

Het beheer van uw endoscopenpark is een dynamisch gegeven en het is niet evident om te allen tijde het overzicht te bewaren. Een extra dienstverlening die we aanbieden bestaat uit het inventariseren en controleren van uw endoscopenpark. We komen ter plaatse kijken in welke staat elk toestel zich bevindt en brengen desgewenst periodiek verslag uit van onze bevindingen. 

 

Deze service laat u toe om de staat van uw endoscopenpark te overzien, eventuele herstellingen in te plannen op gunstige momenten en kosten voor onderhoud, herstelling of vervanging tijdig in te calculeren in uw budgetten.

 

Op zoek naar een partner om het beheer van uw scopenpark te optimaliseren? Contacteer ons.